Культурологічна експертиза

Для клієнтів, що продають будь-які предмети мистецтва, картини олією на полотні та на дереві, а також колекційні предмети старше 60 років, діє послуга надання культурологічної експертизи від West Parcel.
Для цих товарів, щоб оформити їх міжнародну доставку, обов’язково необхідні відповідні документи. Також, будь ласка, перед продажем чи відправкою, ознайомтеся із переліком заборонених товарів.

Як зробити запит на проходження культурологічної експертизи

1. Створити відправку зручним для вас перевізником та відправити посилку нам на склад. Детальніше про види доставки та тарифи ви можете дізнатися тут.2. Створити запит з Особистого кабінету, обравши пункт меню Служба підтримки та тему Пересилка - Культурологія.3. В запиті потрібно надати три документа:- дві високоякісні фотографії вашого товару з різних ракурсів (для картин: надайте зображення лицевої та зворотної сторін полотна);- скріншот лістингу з маркетплейсу, де буде видно вартість товару та його фото.

  • СКІЛЬКИ ЦЕ КОШТУЄ?

    Вартість послуги становить $15. Гроші будуть списані з вашого рахунку після проходження експретизи.

  • ТЕРМІНИ ЕКСПЕРТИЗИ

    Після отримання посилки на нашому складі та початку процедури, час виконання експертизи може скласти до 4 робочих днів.

Після оформлення всіх необхідних документів ваша посилка буде передана перевізнику для доставки отримувачу в іншій країні.