Illustration

Вкладення для відправки

Для створення відправок UPS та FedEx до країн Євросоюзу, в системі West Parcel, необхідно підвантажити файл вкладення що є інвойсом вашого замовлення на маркетплейсі. Цей файл необхідно завантажити для уникнення подвійного оподаткування та спрощення процедури розмитнення.

Оскільки якщо на митниці виникне питання про походження товару чи сплату податку, в файлі одразу відображаються:● опис замовлення;● вартість товару;● сплачений чи не сплачений податок (VAT).
Для завантаження файлу, необхідно при створенні відправки, у відповідному полі “Вкладення”, натиснути на синю кнопку “Обрати” та обрати відповідний інвойс.

Illustration

Як завантажити інвойс з кабінету Etsy

1. Перейти в кабінеті Etsy в пункт меню “Orders & Shipping”.

2. Натиснути на потрібне замовлення, в ньому натиснути “More actions” та “Print”.

Illustration

3. Помічаємо “Order receipts” та в спадному меню, “Customize options”, помічаємо пункти:● Buyer notes;● Private notes;● Cost breakdown.

Illustration

4. Натиснути “Print Order(s)”. У новому вікні, в якому відкривається сам “Order”, є можливість зберегти його на ваш пристрій, для подальшого завантаження в кабінет West Parcel.

Illustration

Як завантажити інвойс з кабінету eBay

1. Відкрийте замовлення з якого потрібно сформувати інвойс.

2. Натисніть "More actions" та оберіть пункт "Print packing slip and more"

Illustration

3. У вікні що відкрилося відмітьте тільки пункт "Order receipt", після чого, праворуч вгорі, натисніть "Download".Далі збережіть файл, та можете використовувати його при створенні відправки з особистого кабінету West Parcel.

Illustration