Illustration

Як імпортувати замовлення з Etsy (CSV та авторизація магазину Etsy) в кабінет West Parcel

Якщо ваш магазин на Etsy має платіжну систему Etsy Payments, замовлення автоматично не будуть з’являтися в кабінеті West Parcel. Однак є вихід, щоб продовжити користуватися можливостями West Parcel для простого створення відправок вашим замовникам за зниженими цінами.

Поповнити баланс кабінету West Parcel для створення відправок ваших замовлень ви можете за допомогою PayPal та Payoneer. Ви можете використати ці кошти для створення відправки, оплати маркетингових послуг, оплати послуг West Parcel.
Щоб опрацьовувати ваші замовлення ви можете:- авторизувати ваш магазин на Etsy в системі West Parcel,- викачати з магазину Etsy CSV-файл із замовленнями, а потім завантажити його ж до кабінету West Parcel.

Авторизація магазину Etsy в West Parcel

Даний вид інтеграції допоможе вам синхронізувати замовлення з магазину Etsy із вашим особистим кабінетом West Parcel в декілька кліків. Синхронізовані замовлення будуть з'являтися у вигляді зовнішнього товару у вашому особистому кабінеті, звідки ви зможете створити відправку потрібним вам способом, а саме:
- UPS- FedEx- Нова Пошта- Консолідація Директ- Консолідація Плюс- DPD до Європи
Для можливості синнхронізації замовлень з Etsy необхідно одноразово авторизувати ваш магазин Etsy. Для цього існує два способи. Перший спосіб, в особистому кабінеті West Parcel, натиснути на іконку людини в правому верхньому куті та обрати пункт "Etsy авторизація"

Illustration

Другий спосіб, перейти в пункт меню "Мої відправки" - "Зовнішній товар" та натиснути кнопку "Імпортувати з Etsy".

Illustration
Illustration

Далі, у вікні що відкрилося, у вкладці "Завантаження з Etsy", натиснути кнопку "Авторизація" та відмітити що ви погоджуєтеся із правилами пересилки.

Після кліку на кнопку "Авторизуватися", відкриється сторінка входу у магазин Etsy. Вам необхідно ввести логін та пароль від вашого магазину (який ви бажаєте прив'язати до системи West Parcel для синхронізації замовлень). Після чого буде вікно із умовами співпраці, де потрібно надати дозвіл на авторизацію.

Illustration

Далі, якщо все було виконано успішно, ви повернетеся в особистий кабінет West Parcel та побачите сповіщення що авторизація пройшла успішно.

Illustration

Після успішної авторизації Etsy ви можете синхронізувати замовлення за обраний вами період. Для цього в особистому кабінеті West Parcel перейдіть в пункт меню "Мої відправки" - "Зовнішній товар" та натисніть кнопку "Імпортувати з Etsy". Там у вкладці "Завантаження з Etsy" можна буде обрати раніше доданий магазин Etsy (якщо їх декілька), а якщо доданий магазин один, то він буде відображатися автоматично, оберіть період, за який потрібно додати замовлення та натисніть кнопку "Завантажити".

Illustration

У наступному вікні ви побачите список доступних замовлень та зможете відмітити які саме бажаєте додати в систему West Parcel.

Illustration

Після того як ви відмітили необхідні замовлення, натискаєте кнопку "Завантажити" і вони з'являться у вас в меню "Зовнішній товар". При наступному імпорті замовлень непотрібно буде проходити авторизацію магазину, потрібно тільки ввести назву магазину та обрати період за який потрібно додати замовлення.

Illustration

Як авторизувати декілька магазинів Etsy в особистому кабінеті Western Bid

Якщо ви вже авторизували один магазин та хочете додати іншій, необідно, в особистому кабінеті Western Bid, праворуч вгорі, натиснути на іконку людини, перейти в пункт меню "Etsy авторизація", та на сторінці що відкрилася натиснути "Додати новий Etsy магазин".

Illustration

Після кліку на кнопку "Додати новий Etsy магазин", відкриється сторінка входу у магазин Etsy. Вам необхідно ввести логін та пароль від вашого магазину (який ви бажаєте прив'язати до системи Western Bid для синхронізації замовлень). Далі буде вікно із умовами співпраці, де потрібно надати дозвіл на авторизацію.

Як викачати CSV-файл з Etsy

Illustration

1. Відкрити “Shop Manager” вашого магазину та натиснути “Settings”.

Illustration

2. Обрати “Options”.

3. Перейти у вкладку “Download Data” та пролистати до пункту “Orders”.

Illustration

4. В першому випадаючому списку обрати “Order Items”.
Нижче вибрати місяць за який потрібно завантажити інформацію про замовлення.
Натиснути “Download CSV”. Після кліку, вам на електронну пошту, прив'язану до магазину Etsy, надійде лист із посиланням на необхідний файл. Натисніть на кнопку "Download Now" та збережіть цей файл.

IllustrationIllustration

Як завантажити CSV-файл в кабінет West Parcel

1. В особистому кабінеті West Parcel, перейти у вкладку “Мої відправки” - “Зовнішній товар”, та натиснути кнопку “Імпортувати з Etsy”

Illustration
Illustration

2. Натиснути “Обрати файл” та вибрати підготовлений файл CSV із замовленнями з вашого магазину Etsy.Відмітити що погоджуєтеся із правилами обслуговування West Parcel.Натиснути “Завантажити”

3. У вікні перегляду файлу CSV ви можете, відмітивши, обрати декілька замовлень або ж усі одразу.
Якщо у вас на Etsy, в одному замовленні, було декілька товарів, це буде показано у стовпці “Кількість товарів” відповідною цифрою та буде імпортовано різними транзакціями (на один товар одна транзакція).
Якщо замовлення вже було відправлено, ви побачите дату відправки у відповідному стовпці “Дата відправки”.

Illustration

Можливі помилки при завантаженні файлу з Etsy

1. Файл для завантаження до особистого кабінету West Parcel, повинен бути англійською мовою. Якщо у вас в налаштуваннях магазину чи браузера увімкнений перекладач, потрібно передивитися файл та перевести його англійською мовою.2. Поле індексу є обов'язковим, будь ласка, після формування файлу передивіться чи до усіх транзакцій є вказаний індекс. Нагадуємо, якщо країна немає індексу (Гонконг або ОАЕ), потрібно вказати "00000".3. Також поле Штату повинно бути вказано вірним кодування, передивіться файл, оскільки там може бути вказана назва міста.
При завантаженні файлу імпорту до кабінету West Parcel, в разі помилки система покаже які саме помилки є у файлі, будь ласка, відкоригуйте файл та спробуйте знову.