Інтеграція Finmap із WestParcel

Системний розвиток бізнесу неможливий без чіткого розуміння фінансової ситуації компанії. Але дуже часто у підприємців не вистачає на це часу. Як навести лад у фінансах просто і швидко? Для цього існує онлайн-сервіс Finmap. До того ж, Finmap має інтеграцію з West Parcel, що підключається буквально у пару кроків.
Чим корисний Finmap, як працює інтеграція та як користувачі West Parcel можуть швидко її підключити — розповідаємо у цій статті.

Що таке Finmap?

Finmap — онлайн-сервіс обліку грошей для сучасних підприємців. Допомагає власникам та керівникам малого та середнього бізнесу (таким як товарний бізнес, онлайн-магазини, IT-компанії, digital- та рекламі агенції, сервісні, проєктні, виробничі компанії, клініки тощо) в режимі реального часу отримувати інформацію про те, що відбувається у фінансах їхнього бізнесу, щоб вони могли:● точно знати, який прибуток отримує компанія;● відстежувати прибуток і рентабельність кожного проєкту або напряму бізнесу окремо;● контролювати дебіторську та кредиторську заборгованість;● уникати касових розривів;● приймати виважені бізнес-рішення на основі даних.

Як Finmap допомагає власникам та керівникам e-commerce бізнесів?

Зробили закупівлю і бізнес пішов у мінус. Продаєте новий товар, а який з цього прибуток та чи варто залишати його в асортименті, незрозуміло. Який майданчик є найвигіднішим. На всі ці питання дає відповідь фінансовий облік. А щоб вести його системно, не витрачаючи багато часу і при цьому маючи точні дані, є Finmap.
Підключивши Finmap, ви зможете:● Контролювати прибуток бізнесу в цілому та за категоріями товарів;● Відстежувати рентабельність категорій товарів та торгівельних площадок;● Планувати закупівлі не у мінус;● Приймати рішення щодо асортименту на основі даних;● Мати фінансові дані у вигляді простих та зрозумілих дашбордів в режимі реального часу;● Економити час завдяки інтеграціям Finmap з банками та сервісами.Підключивши інтеграцію з Finmap, ви будете отримувати у Finmap всі дані щодо доходів з вашого облікового запису у West Parcel автоматично.Вам не доведеться вручну вносити суми оплат, що зробили ваші покупці. Дані підтягнуться автоматично та одразу ж відобразяться у ваших фінансових звітах у Finmap.

Інтеграція даних до Finmap

Як підключити інтеграцію у West Parcel

Щоб отримати можливість інтегрувати дані з особистого кабінету до системи Finmap, необхідно:
1. В особистому кабінеті West Parcel запросити інтеграцію. Для цього потрібно вибрати розділ “Служба підтримки/Техпідтримка” та тему “Підключення до API”:

Illustration

Коли запит на підключення до Finmap буде оброблено, в Особистому Кабінеті з’явиться відповідне поле, а також на пошту надійдуть інструкції з подальшого налаштування:

Illustration

Як підключити інтеграцію з West Parcel у Finmap

Далі зайдіть до вашого кабінету у компанії Finmap та на панелі “Мої рахунки” оберіть “Редагувати”.

Illustration

Натисніть “Додати рахунок” та оберіть з переліку банків та сервісів West Parcel.

IllustrationIllustration

Після чого вам відкриється покрокова інструкція (всього 2 кроки), щоб підключити інтеграцію. Якщо ви вже отримали API-ключ, вкажіть його та ваш логін у West Parcel.

Illustration

Оберіть дату, з якої хочете вивантажити всі дані з West Parcel до Finmap. Таким чином ви зможете отримати звіти на основі цих даних та проаналізувати їх. Крім того, після підключення інтеграції, всі доходи, отримані через West Parcel, будуть відображатися у Finmap автоматично.
Щоб навести порядок у грошах вашого бізнесу, систематизувати фінанси та більше ніколи не приймати рішення навмання, реєструйтеся за посиланням.

Всім, хто зареєструється, Finmap подарує доступ до онлайн-курсу «Гроші бізнесу». За 5 кроків ви розберетеся у фінансах, навіть якщо раніше ніколи не займалися фінобліком. З цими знаннями вам буде ще простіше навести лад у грошах вашого бізнесу, масштабувати його та системно збільшувати прибуток.