Інтеграція фінансових даних в систему KeyCRM

Тепер фінансові дані з особистого кабінету West Parcel можуть автоматично переноситися в систему KeyCRM.

Така інтеграція дає нашим клієнтам ряд істотних переваг:● Автоматична синхронізація замовлень з Etsy, Ebay і Shopify (за необхідності можна об’єднати кілька магазинів в одному вікні).● Функції обробки замовлень (статуси, контроль витрат, теги, завантаження файлів, історія змін).● Складський облік (облік залишків товару).● Підключення будь-якої кількості співробітників і гнучке управління доступом для них.● Автоматичне відстеження трекінг-номерів і авто-зміна статусу замовлення.
Щоб отримати можливість інтегрувати дані з особистого кабінету в систему KeyCRM, необхідно:1. В особистому кабінеті West Parcel запросити інтеграцію. Для цього потрібно вибрати розділ “Служба підтримки” і тему “Підключення до API”:

Illustration

Коли запит на підключення до KeyCRM буде оброблено, в Особистому Кабінеті з’явиться відповідне поле, а також на пошту надійдуть інструкції з подальшого налаштування:

Illustration

2. Перейти на сайт KeyCRM, зареєструватися і увійти в особистий кабінет. У меню вибрати “Додати платіжний сервіс” і заповнити всі поля, вписавши у відповідне поле ключ, отриманий від West Parcel:

Illustration

Все готово. Автоматизуйте свій торговий бізнес і займайтеся творчістю і стратегією!

Illustration