Оформлення доставки через West Parcel у KeyCRM

Для користувачів KeyCRM реалізовано інтеграцію з цією системою, де окрім передачі інформації про транзакції можна оформлювати доставку Консолідацією Плюс від West Parcel прямо в середині KeyCRM. Інтеграція KeyCRM з West Parcel дозволить:● швидко створювати відправки Консолідацією Плюс прямо у вікні замовлення;● отримувати трекінг-код автоматично з West Parcel;● автоматично зберігати в замовленні витрати на доставку посилки;● отримувати список оплат і комісій Paypal та West Parcel.

Детальніше ознайомитися із різними видами доставки ви можете за наступними посиланнями:● Доставка UPS Експрес та UPS Ground● Про доставку FedEx● Доставка Nova Poshta Global● Доставка в Європу з України через DPD● Доставка Консолідація Плюс● Доставка Консолідація Директ
Також корисні посилання по роботі із вашими відправками:● Калькулятор розрахунку вартості доставки● Відстеження посилок West Parcel● Правила пакування посилок● Вкладення для відправки● Як самостійно скасувати етикетку?

Як підключити West Parcel до KeyCRM

Для початку вам потрібно згенерувати ключ API в кабінеті West Parcel.
Увійдіть у свій профіль West Parcel, оберіть пункт «Мій профіль», прогорніть сторінку донизу та згенеруйте ключ, який потрібно вказати в KeyCRM при підключені інтеграції:

Illustration

В KeyCRM переходимо в «Налаштування» → «Доставки» → «Фулфілменти» та натискаємо «+ Додати фулфілмент». Зверніть увагу, в системі KeyCRM ця функція називається “фулфілмент”, адже посилки, відправлені Консолідацією Плюс відправляються спочатку на склад West Parcel, а далі вже покупцям. Якщо ви використовуєте саме фулфілмент West Parcel для зберігання товарів і подальшої їх відправки після продажу, то цими функціями необхідно керувати в системі West Parcel.

Illustration

Заповнюємо наступні поля:● Назва: яка вам зручна та зрозуміла для орієнтування, який сервіс підключений;● Інтегрувати з: вибираємо зі списку West Parcel;● Ключ API: вставляєте ключ API West Parcel, який згенерували раніше;● Логін: який використовується для входу в кабінет West Parcel;● Зберігати витрати: дозволяє зберігати поштові витрати як витрати до замовлення. Після активації необхідно вибрати тип витрат, з яким вони зберігатимуться;● Після заповнення натискаємо кнопку «Додати». West Parcel підключено.

Illustration

Як створити відправку Консолідацією Плюс через West Parcel

Щоб сформувати відправку Консолідацією Плюс, натисніть на три крапки біля потрібного замовлення та оберіть «Відправити на фулфілмент».

Illustration

У формі заповнення:● Обираєте фулфілмент зі списку;● Вкажіть службу доставки з СРМ, яка буде встановлена в замовленні, та завдяки якій буде відстежуватись трек-номер;● Вкажіть країну відправки;● Вкажіть габарити посилки, щоб зробити це в декілька кліків використовуйте шаблони відправок;● Натисніть «Завантажити способи відправки». Після завантаження виберіть потрібний спосіб;● Можна вказувати IOSS номер;● За потреби є перемикач Страхування, Підтвердження доставки та Вартість доставки в інвойсі (для відправки Консолідація Плюс доступна лише опція “Страхування”, що складає 1%;● При потребі доповніть інформацію про товари з замовлення (опис товару, ТН ЗЕД, кількість, ціна та відмітка не іграшка).● Натисніть кнопку «Додати», коли все заповните.

IllustrationIllustration

Після натискання на кнопку «Додати» в замовленні з'явиться трек-номер і витрати з West Parcel, якщо ви активували їх у налаштуваннях.