Illustration

Затримки у відстеженні посилок

Ми завжди слухаємо наших клієнтів і відстежуємо проблеми що трапляються із посилками. Саме тому ми зібрали відповіді на найчастіші питання у цій статті.
В середньому 1% посилок можуть мати проблеми у доставці або загубитися. Але, якщо ви оформили страховку, то в разі підтвердженої втрати, вам буде компенсована повна вартість посилки.

Відправки Express:

1) Якщо посилка не відстежується:- більше ніж 3 робочих дні після отримання статусу «Import Scan · Kyiv, UA» – будь ласка, напишіть нам запит з Особистого кабінету - Служба підтримки – Пересилка. В запиті вкажіть що посилка не отримує новий статус більше 3х днів, номер відстеження та номер транзакції.- більше 48 годин посилка не отримує нового статусу, після надходження в країну отримувача. Потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
2) Якщо посилка має статус delay - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
3) Якщо посилка має статус damage reported або була пошодженою при доставці - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника. Обов’язково при такому зверненні потрібно надати якомога більше доказів пошкоджень - упаковка, сам товар, етикетка, робіть фото як зблизька, так і здалеку, щоб добре було видно пошкодження та етикетку.
4) Якщо посилка має статус delivered, але одержувач стверджує, що не отримав її - потрібно щоб покупець перевірив всі зовнішні двері та будь-які місця, де можна було розмістити посилку, зокрема під’їзд, задній двір, гараж та інші ділянки, захищені від негоди. Крім того, потрібно запитати осіб, які могли отримати вантаж замість адресата. Якщо не вдається знайти вантаж - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
5) Зміна адреси або одержувача - ми не можемо зробити це з нашої сторони, проте одержувач може звернутись до локального відділення та узгодити доставку за новою адресою з поштовою службою.
6) Доставка під підпис - коли посилка вже в дорозі - цю опцію відмінити неможливо, тому, одержувач може самостійно звернутись до локального відділення, щоб узгодити доставку в зручний час або в пункті самовивозу.

Консолідаційні відправки:

1) Якщо посилка, після того як покинула склад Western Bid в Україні, не отримує статусу відстеження більше ніж 2 робочих дні - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - пересилка.
2) Якщо відсутнє оновлення про рух посилки, на сайті перевізника, більше ніж 2 робочих дні - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
3) Якщо посилка має статус "Delay" - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
4) Якщо посилка має статус damage reported або була пошодженою при доставці - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника. Обов’язково при такому зверненні потрібно надати якомога більше доказів пошкоджень - упаковка, сам товар, етикетка, робіть фото як зблизька, так і здалеку, щоб добре було видно пошкодження та етикетку.
5) Якщо посилка має статус delivered, але одержувач стверджує, що не отримав її – потрібно щоб покупець перевірив всі зовнішні двері та будь-які місця, де можна було розмістити посилку, зокрема під’їзд, задній двір, гараж та інші ділянки, захищені від негоди. Крім того, потрібно запитати осіб, які могли отримати вантаж замість адресата. Якщо не вдається знайти вантаж - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка або ж щоб ваш покупець звернувся у локальне відділення перевізника.
6) Зміна адреси або одержувача – ми не можемо зробити це з нашої сторони, проте одержувач може звернутись до локального відділення та узгодити доставку за новою адресою з поштовою службою.
7) UPS Economy DDU - якщо відстеження не починається протягом 5 робочих днів після прибуття до Маямі - потрібно написати нам у Особистому кабінеті - Служба підтримки - Пересилка. Відстеження зазвичай діє при відправці посилок UPS Economy DDU до шести країн (Канада, Китай, Ізраїль, Японія, Сінгапур та Великобританія). При відправці цим способом до інших країн відстеження не гарантоване, тому страховка від втрати не надається.